Biopin teraszolaj

Biopin teraszolaj
A biopin teraszolaj egy magas minőségű, speciális olaj kültéri teraszok, faépítmények, stégek.
A magas minőségű növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, a régieket pedig megújítják, meggátolja a fa kiszáradását, repedezését.
Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést.

Felhasználási terület: Kezeletlen, nagynyomáson impregnált és olajozott fák kültéri alap-, befejező és ápoló kezelésére. Teraszburkolat, stégek stb. kezelésére. Különösen ajánlott: Bangkirai, massaranduba, akác, douglas fenyő, vörösfenyő, nagynyomáson impregnált tűlevelű fákhoz.

Feldolgozás: Használat előtt alaposan keverje fel. Feldolgozási hőmérséklet legalább 8°C. Ecsettel ill. padlókefével stb. felhordható. Vékonyan egyenletesen.

Hígítás: Feldolgozáskész. Szükség esetén biopin Hígítóval hígítható.

Alapozás/ új felület: A biopin Teraszolajat vékonyan egyenletesen visszük fel a fa rostirányának megfelelően. A nem beszívódott olajat kb. 15 perc múlva bedörzsöljük vagy eloszlatjuk, hogy a felületen ne képződjenek pocsolyák és olajcsíkok. A felület nedvszívóképességétől függően 2-3 alkalommal megismételjük a folyamatot. A rétegek felvitele között néhány órát várjon.

Ápolás/ felújítás: A régi felületeket alaposan kefével és vízzel vagy nagynyomású tisztítóval letisztítani, majd a fát alaposan hagyni kiszáradni (ez akár egy hetet is jelenthet). Erősen elszürkült felületet átcsiszolni vagy biopin Szürküléseltávolítóval előkezelni és száradás után adott esetben finoman átcsiszolni, ha túl érdes lenne. Ezután 1-3 rétegben felvinni a biopin Teraszolajat, az új felületnél leírtak szerint.

Feldolgozási javaslat: Annak érdekében, hogy ne keletkezzenek túlzottan fényes foltok, a biopin Teraszolajat ne hordjuk föl túl vastagon. Az ilyen helyek nedves időben csúszásveszélyesek lehetnek. Ápolókezelés az igénybevettségtől függően, de lehetőleg évente egyszer javasolt.

Száradási idő: 20°C-on, közepes páratartalomnál 4-6 h múlva porszáraz, újrafesthető. Teljes kikeményedés 1-2 nap.

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Oldószerrel.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmé¬nyek között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.
13 575 Ft + ÁFA (17 240 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
2,5l= 20-40 m2-hez
10l= 80-160 m2-hez
Adatok
Cikkszám
BIO-biopinteraszolaj
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu grando.hu arcedula.hu paypal