Biopin időjárásálló festék

Biopin időjárásálló festék
A biopin Időjárásálló festék egy oldószermentes színes fedőfesték növényi olajokból és gyantákból, tartós kültéri nyílt pórusú fakezeléshez.
Kiváló víz és időjárásálló, hosszútávon rugalmas felületet képez.
Nem kártyásodik, nem pereg le, ezért különösen könnyen felújítható.
Szakszerű felvitel esetén jó UV-védelmet nyújt.
Selyemfényű.


Felhasználási terület: Kültéri kemény és puhafák kezelésére, pl.: faburkolatok, autóbeállók, kertibútorok ablakok és faházak. Járulékos anyagban gazdag fák pl.: tölgy, gesztenye vagy trópusi fák, ill. szintetikus faanyagvédő szerekkel kezelt felületek lassítják a száradás folyamatát vagy elszíneződhetnek. Az ilyen felületeken alapozzon biopin Természetes impregnáló olajjal. Végezzünk próbakezelést.

Szín: fehér 3831, északi vörös 3835, északi zöld 3837, fríz kék 3839, mykonos kék 3838, napsárga 3832 mokka 3833, sziklaszürke 3834

Kiszerelés: 0,75 l. ,2,5 l.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie. A régi bevonatoknak jól kell tapadni az alaphoz. Járulékos anyagban gazdag fák pl.: tölgy, gesztenye vagy trópusi fák, ill. szintetikus faanyagvédő szerekkel kezelt felületek lassítják a száradás folyamatát vagy elszíneződhetnek. Az ilyen felületeken alapozzon biopin Természetes impregnáló olajjal. Végezzünk próbakezelést.

Feldolgozás: Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 °C. A biopin Időjárásálló festéket használat előtt jól felkeverni és ecsettel vékonyan és egyenletesen rostirányba felhordani.

Hígítás: Feldolgozáskész; szükség esetén vízzel hígítható.

Előkezelés: Trópusi fákon vagy tölgyön nem feltűnő helyen próbafestést végezni. A gyantahólyagokat adott esetben kiszúrni vagy kiégetni. A kékülés és fakárosító gombák elleni megbízható védelemhez biopin Holzwurmfrei-t kell használni.

Felületépítés: 2 réteg biopin Időjárásálló festék. Az időjárásnak kitett erősen kitett helyeken 3 réteg biopin Időjárásálló festék.

Felújítás: A régi festést átvizsgálni és a rosszul tapadó helyeken ill. a lepattogzott helyeken az alapig eltávolítani. Új festékréteg felvitele a fentiek szerint. A stabil rétegeket letisztogatni, adott esetben gyengén átcsiszolni. Az elhasználódás fokától függően 1-2 réteg biopin Időjárásálló festéket felvinni. Minden más, ismeretlen lazúr alap esetében ugyanígy járjunk el, de nem látható helyen végezzünk előtte próbafestést az összeférhetőség érdekében.

Szerszámtisztítás: Használat után melegvízzel és szappannal lehet letisztítani. Tiszta vízzel jól kiöblíteni. Rövidebb munkaszünetekben a szerszámot vízbe állítani vagy előírás szerint tisztítani.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.
5 291 Ft + ÁFA (6 720 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Kiszerelés: 0,75l , 2,5l

Kiadósság: 8-10 m2, 28-34 m2

A fenti tömeg a 0,75l-es kiszerelésre vonatkozik. Más kiszerelés rendelése esetén a szállítási költség változhat a tömeg arányában.
Adatok
Cikkszám
BIO-biopinidojarasallofestek
Tömeg
850 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu grando.hu arcedula.hu paypal