Biopin kerti faolaj

Biopin kerti faolaj
A biopin kerti faolaj egy magas minőségű, oldószermentes speciális olaj kültéri faépítmények számára, mint pl: kerítés, pergola, kerti fajátékok, fateraszok.
A magas minőségű… növényi olajok impregnálják és frissen tartják az új fafelületeket, és felújítják a régieket.
Az ásványi pigmentek gondoskodnak a felület szépségéről és megakadályozzák a korai szürkülést.
Favédőszert nem tartalmaz.

Felhasználási terület: kezeletlen, nagy nyomáson impregnált és olajozott fák kültéri kezelésére. Nem alkalmas tölgyfára, valamint zártpórusú ill. nem nedvszívó fafelületekre.

Feldolgozás: az alapnak száraz, tiszta, zsírmentesnek; A régi lakk és festékrétegeket teljesen el kell távolítani, az elszürkült fafelületeket az egészséges rétegig vissza kell csiszolni. A nagynyomáson impregnált fát 1-2 hónapig ki kell tenni a szabadba és az előforduló sókirakódást kefével el kell távolítani. Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 oC. Vékonyan egyenletesen.

Első kezelés: a kerti faolajjal kezelt vagy olajozott fa felületekre 1 réteget, nagy nyomáson impregnált vagy kezeletlen fa felületére 2 ill. 3 réteget kell felvinni.

Felújítás: A fafelületnek megfelelően kell végrehajtani az ápolást és a felújítást. 1-3 réteg kerti faolajat kell felvinni az elhasználódástól függően.
8 102 Ft + ÁFA (10 290 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Kiszerelés: 2,5l

Adatok
Cikkszám
BIO-40522_40572
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu grando.hu arcedula.hu paypal