Biopin padlólakk

Biopin padlólakk
Selyemfényű, oldószermentes lakk strapabíró felületnemesítéshez beltérben.
A biopin Padlólakk víz- és szennyeződés álló felületet alkot.
Magas növényi olaj tartalmának köszönhetően jó beszívódó és tapadási képességekkel rendelkezik, hosszútávon rugalmas.


Felhasználási terület: Mindenhol ahol nagy igénybevétellel kell számolni. Beltéri fafelületekre parkettára, hajópadlóra, parafapadlóra. A járulékos anyagban gazdag fák pl. tölgy, gesztenye vagy egyes trópusi fák, parafa, szalagparketták OSB-padlók ragasztóinak puhító anyagai késleltethetik a száradást vagy színelváltozást okozhatnak. A felületkezelés előtt próbát kell végezni. Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Szín: színtelen, felkenéskor tejszínű felületet ad, száradás után színtelenné válik

Kiszerelés: 0,75 l.; 2,5 l.

Feldolgozás: A csiszolatport a felületről eltávolítani. Ecsettel vagy szórással vagy hengerrel vékonyan egyenletesen felvinni a felületre. 10 °C alatt ne használjuk. Használat előtt felkeverni, ütemesen felvinni, mert gyorsan szárad. A rétegek között finom csiszolópapírral (180-220) csiszolni.

Hígitás: Felhordásra kész állapotú. Szükség esetén vízzel hígítható.

Felhasználás: Egyszer vékonyan biopin Padlóolajjal vagy biopin Padlólakkal (20%-os vizes hígítás) átkenni a felületet. Parafa padlóknál második réteg is szükséges lehet.

Befejezés: Kétszer biopin Padlólakkal.

Száradási idő: 20 °C közepes páratartalomnál 3-5 óra múlva polírozható. Csiszolható és újra átvon-ható 12-24 óra múlva. Eleinte óvatosan használni. Végső keménységét néhány nap múlva éri el.

Felújítás: Lakkozott padlókról a mozgó lakkréteget eltávolítani. A biopin Padlóviasszal kezelt felületet oldószerrel (biopin Hígító) átmosni majd lecsiszolni. Ismeretlen felületeket lecsiszolni, majd próbakezelést végezni. 1-3 réteg biopin Padlólakkot felvinni. Lepergő vagy más módon hibás régi rétegeket eltávolítni és új rétegeket felvinni.

Tisztítás és ápolás: A lakkozott felületeket először óvatosan terheljük. Ne használjunk agresszív tisztítószereket.

Szerszámtisztítás: Használat után melegvízzel és szappannal lehet letisztítani. Tiszta vízzel jól kiöblíteni. Rövidebb munkaszünetekben a szerszámot vízbe állítani vagy előírás szerint tisztítani.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános információk: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van. A felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye. A színezett felületek az első napokban még foghatnak.
4 795 Ft + ÁFA (6 090 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Kiszerelés: 0,75l , 2,5l

Kiadósság: 9-11 m2, 30-36 m2
Adatok
Cikkszám
BIO-30001_30002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu grando.hu arcedula.hu