Biopin padlóolaj

Biopin padlóolaj
A biopin Padlóolaj egy oldószermentes, légzésaktív padlóalapozó és befejező kezelésre alkalmas olaj jó beszívódási és tapadási képességgel.
A padlóolaj a puhafát és a parafát ellenállóvá, dörzsölés állóvá, szennyeződésállóvá és vízállóvá teszi.
Az alap színtónusát enyhén mélyíti, és élénkíti a fák erezetét.

Felhasználási terület: Kezeletlen és nedvszívó fapadlók és tömörfa munkalapok vagy parafa padlók beltéri alapozásához ill. tömörfa munkalapok alapozó- és befejező kezeléséhez. A járulékos anyagban gazdag fák pl. tölgy, gesztenye vagy egyes trópusi fák, parafa, szalagparketták ragasztóinak puhító anyagai késleltethetik a száradást vagy színelváltozást okozhatnak. A felületkezelés előtt próbát kell végezni. Gyermekjátékra alkalmazható: EN 71/3 szabvány alapján.

Szín: színtelen, felkenéskor tejszínű felületet ad, száradás után színtelenné válik

Kiszerelés: 0,75 l.; 2,5 l.

Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie. A csiszolási port olajozás előtt eltávolítani.

Feldolgozás: Használat előtt alaposan keverje fel. Vékonyan és egyenletesen kell felvinni. Ne használja 10 °C alatt. Dolgozzon lendületesen, mert a biopin Padlóolaj gyorsan húz.

Alapozás: …lakkozás előtt: egy vékony réteg biopin Padlóolaj. Továbbkezelés biopin Padlólakkal.
…viaszolás előtt: egy-két réteg biopin Padlóolaj. Hagyjuk száradni. Parafa és erősen nedvszívó fák esetében további réteg is szükséges lehet. Ügyeljünk, hogy felesleg ne maradjon a felületen, mert fénykülönbségek lehetnek. A be nem szívódott olajat 20 perc múlva ronggyal vagy gumispachtlival eltávolítani ill. eloszlatni.
…felületzárásként: pl. konyhai munkalapokra (nem padlókra): Több vékony réteget felvinni míg a fa át nem itatódik. A be nem szívódott olajat 20 perc múlva visszatörölni.
Száradni hagyni, majd finom csiszolópapírral enyhén átcsiszolni. A biopin Padlóolajat ronggyal vagy szivaccsal vékonyan felületzárásként rádörzsölni.

Száradási idő: 20 °C közepes páratartalomnál 8-10 óra múlva száraz és csiszolható, erősen nedvszívó felületeknél a további kezelés 12-24 óra múlva történhet.

Felújítás: A már olajozott fákat átcsiszoljuk finoman, és biopin Padlóolajjal egy rongy segítségével leheletfinoman átdörzsölni. A kopott felületeket időről-időre kevés biopin Padlóolajjal átdörzsölni. Adott esetben, foltokat finom csiszolópapírral eltüntetni.

Hígitás: Felhordásra kész állapotú. Szükség esetén vízzel hígítható.

Szerszámtisztítás: Használat után melegvízzel és szappannal lehet letisztítani. Tiszta vízzel jól kiöblíteni. Rövidebb munkaszünetekben a szerszámot vízbe állítani vagy előírás szerint tisztítani.

Általános információk: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van. A felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye. A színezett felületek az első napokban még foghatnak.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.
3 953 Ft + ÁFA (5 020 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Kiszerelés: 0,75l , 2,5l

Kiadósság: 9-11 m2, 30-36 m2
Adatok
Cikkszám
BIO-28001_28002
Vélemények
Átlagos értékelés:
( 5 )
2014.10.30 18:31
 - Pintér Csilla
Tisztelt Cím!

Vásároltam Önöknél padlóolajat, felkentük, tökéletes a hatás, viszont színezni szeretném a padlót, pác erre a célra használható?

Köszönöm válaszát!
Webáruház készítés
argep.hu grando.hu arcedula.hu