Biopin keményviasz-olaj

Biopin keményviasz-olaj
A biopin Keményviaszolaj növényi olajokból és viaszokból álló befejező kezelésre is alkalmas légzésaktív viaszemulzió padlók és más fa- és parafa felületek kezeléséhez. Könnyű kezelhetősége ellenére erős védelmet nyújt
A kikeményedett felület kopásálló, ellenáll a szennyeződésnek és a nedvességnek.
Az alap színe elmélyül és kiemeli a fa erezetét.
Kiadósság: 20-25m2-re elegendő egy 0,75l-es keményviaszolaj, egy rétegben felhordva.
6 024 Ft + ÁFA (7 650 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie.
Nyers alapokat gondosan átcsiszolni. A járulékos anyagban gazdag fák esetében próbakezelést kell végezni.

Feldolgozás: Ecsettel, hengerrel, padlókefével, tárcsás polírozógéppel, moher hengerrel vékonyan felhordani. Feldolgozási hőmérséklet legalább 12 °C. A még nem száraz felületre csak tiszta cipővel szabad belépni. Lehetőleg egyszer használatos nylon védőt kell felvenni a cipőre.

Hígítás: Feldolgozáskész; szükség esetén biopin Hígítóval hígítható.

Előkezelés: A gyantagazdag és trópusi fákat biopin Hígítóval átdörzsölni. Erősen nedvszívó felületek esetében, mint bükk, bütü egy-két rétegben biopin Természetes keményolajjal alapozni.

Rétegfelépítés: A biopin Keményviaszolajat egyszer felhordani és hagyjuk jól megszáradni. Egészen finom csiszolópapírral, jobb korongcsiszolóval vagy polírozógéppel 180-as finomságú papírral vagy fehér polírpaddal átdolgozzuk.
A felület nedvszívó képességétől és az eredménytől függően 2-3 réteg biopin Keményviaszolajat viszünk fel. A rétegek között mindig hagyjuk jól megszáradni. Száradás után a felületet fehér paddal, padlófényesítő blokkal stb. polírozzuk.

Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 6-8 h múlva porszáraz, újrafesthető. Erősen átitatott alapok tovább megmunkálása 12 óra múlva. Az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom megnöveli a száradási időt. Kezdetben a felületet óvatosan terheljük és szőnyeget csak 14 nap múlva rakjunk fel.

Tipp: Ha lehetőségünk van akkor egytárcsás csiszolóval vagy polírozógép-pel(korongcsiszolóval) az utolsó réteget még nedves állapotban bézs vagy fehér paddal bedolgozzuk a felületbe. Ebben az esetben magas minőségű és nagyon egyenletes felületet kapunk.

Olajozott felületek javítása: Sérült vagy kopott felületeket letisztítjuk, finoman átcsiszoljuk, és úgy járunk el, mint a befejező kezelésnél. A karcolások egy biopin Keményviaszolajjal átitatott rongy segítségével átpolírozhatóak.
Ápolás és tisztítás: A viaszolt felületeket ne tisztítsuk agresszív tisztítószerekkel. Elsősorban szárazon tisztítsuk. Nedves tisztítás esetén használjunk nedves rongyot és biopin Padlóápolót a felmosóvízben. Erős kopás esetén biopin Keményviaszolajjal kezeljük újra.

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Hígítóval tisztítjuk.

A fenti tömeg a 0,75l-es kiszerelésre vonatkozik. Más kiszerelés rendelése esetén a szállítási költség változhat a tömeg arányában.
Adatok
Cikkszám
BIO-19101_19102
Tömeg
760 g/db
A vásárlás után járó pontok
50 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu grando.hu arcedula.hu