Biopin keményolaj barna

Biopin keményolaj barna
A biopin kemény olaj barna alap- és befejező kezelés kezeletlen fapadlók és más nagy igénybevételnek kitett beltéri fa felületek számára.
Kezeletlen parafa és OSB felületekhez.


Feldolgozás: Használat előtt alaposan keverje fel. Ecsettel, kefével, hengerrel, tárcsás géppel. Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 °C.

Hígítás: Feldolgozáskész; szükség esetén biopin Hígítóval hígítható.

Előkezelés: A gyantagazdag és trópusi fákat biopin Hígítóval át kell törölni.

Alapkezelés: A felület nedvszívó képességétől függően 1-3 réteget viszünk fel, amíg a felület telítődik. A be nem szívódott olajat kb. 15 perc múlva a felületről törölje le és vigyen fel egy új réteget, amíg a felület telítődik. Hagyja a felületet megszáradni.

Befejező kezelés:...viaszolt felületek esetén:
biopin Természetes keményviasszal vagy biopin Keményviasszal dolgozunk tovább.
...olajozott felületek esetén:
befejezésként a biopin Természetes keményolajjal vagy a biopin Keményolaj barnával dolgozunk tovább. Egy vékony réteget viszünk fel ronggyal.

Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 6-8 h múlva porszáraz, újrafesthető. Erősen átitatott alapok tovább megmunkálása 1-2 nap múlva. Az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom megnöveli a száradási időt.

Olajozott felületek átdolgozása: A kopott vagy sérült felülteket tisztítsa le és finoman csiszolja meg és egy új réteget viszünk fel. Nagyon erős és mély szennyeződés esetén biopin Padlófelújító tisztító-átmosó olajat használunk

Ápolás és tisztítás: Ne használjunk agresszív tisztítószereket.

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Hígítóval tisztítjuk.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.
5 039 Ft + ÁFA (6 400 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Kiszerelés: 0,75l , 2,5l

Kiadósság: 10-12 m2, 35-40 m2
Adatok
Cikkszám
BIO-02021_02022
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu grando.hu arcedula.hu