Biopin keményolaj fehér

Biopin keményolaj fehér
A biopin keményolaj fehér, növényi olajokból és gyantákból készült, légzésaktív padlók és más fa és parafa felületek számára.
Jól ellenáll a szennyeződésnek, a nedvességnek és az igénybevételnek.


Felhasználási terület: Fehér vagy kezeletlen fa, parafa és OSB lapok alap és befejező és nagy igénybevételnek kiteet beltéri fa felületek kezelésére. Különösen ajánlott világos fákhoz mint a lucfenyő és a nyír stb.

Szín: fehér


Felületi kívánalmak: Az alapnak száraznak, por és zsírmentesnek kell lennie. Ásványi alapoknak kémiailag semlegesnek kell lennie.

Feldolgozás: Használat előtt alaposan keverje fel. Ecsettel, kefével, hengerrel, tárcsás géppel. Feldolgozási hőmérséklet legalább 10 °C.

Hígítás: Feldolgozáskész; szükség esetén biopin Hígítóval hígítható.

Előkezelés: A gyantagazdag és trópusi fákat biopin Hígítóval át kell törölni ill. a sötét fáknál próbakezelést kell végezni. Durva felületeket finomra kell csiszolni. Kezelt felületeknél ellenőrizze a kompatibilitást.

Befejező kezelés: fehér felületek kialakításához: 1-2 réteg biopin Keményolaj fehéret vékonyan egyenletesen vigyünk fel. A nem beszívódott olajat kb. 20 perc múlva oszlassuk el a felületen (töröljük le) és hagyjuk a felületet megszáradni a rétegek között. Továbbkezelés 1-2 réteg biopin Természetes keményviasszal vagy biopin Természetes keményolajjal.
más felületek esetén: a világos fa felületek korai öregedése, sötétülése megakadályozására ronggyal vékonyan vigyünk fel egy réteget. Száradás után a felületi igényeknek megfelelően használjunk színtelen biopin Padló vagy Bútor termékeket.

Száradási idő: 20 °C-on, közepes páratartalomnál 6-8 h múlva porszáraz, újrafesthető. Erősen átitatott alapok tovább megmunkálása 1-2 nap múlva. Az alacsony hőmérséklet és a magas páratartalom megnöveli a száradási időt.

Fontos felhasználási útmutató: Ha a fehér keményolaj után továbbdolgozunk színtelen biopin termékkel akkor a fehér szín intenzitása csökken. Ajánlatos próbafestést végezni. Fehérre olajozott bútorok elkészítéséhez 1-3 réteget hordunk fel. A be nem szívódott olajat kb. 20 perc múlva a felületről letöröljük és a rétegek között száradni hagyjuk. A befejező réteget bedolgozzuk a felületbe és hagyjuk megszáradni.

Ápolás és tisztítás: Ne használjunk agresszív tisztítószereket.

Szerszámtisztítás: Használat után biopin Hígítóval tisztítjuk.

Biztonsági intézkedések: A biztonsági tudnivalókat a termékre vonatkozó biztonsági adatlap tartalmazza.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.
5 039 Ft + ÁFA (6 400 Ft)
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
Kiszerelés: 0,75 l , 2,5 l

Kiadósság: 10-12 m2, 35-40 m2
Adatok
Cikkszám
BIO-02011_02012
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
argep.hu grando.hu arcedula.hu